Tivoli går i hundene: Klar til Hundens Dag

Foto: Tivoli

Tivoli åbner snart portene for ‘Hundens Dag’. Det er en dag i hundens tegn, hvor din firbenet ven bliver budt velkommen i forlystelseshaven.

Tivoli åbner dørene for en helt speciel begivenhed. Inden ganske længe kan du nemlig tage din pelsede ven med dig, når du skal prøve kræfter med Tivolis mange forlystelser.

Den helt specielle dag, går under navnet ‘Hundens Dag’, og Tivoli har med mærkedagen sat sig for at lave et vaskeægte hundeshow.

Gæster kan således opleve en raceparade, et show på plænen, agility-opvisning og få gode råd i Dansk Kennel Klubs informationstelt.

Årets tema til den storslåede begivenhed er ‘Hunde OL – i disciplinerne form og funktion’, og hunden vil som den eneste dag på året have adgang til forlystelsesparken – helt gratis.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Snart finder årets ‘Hundens Dag’ sted.

Så tag menneskets bedste ven med til ét af årets mest underholdende begivenheder i forlystelseshaven og sæt dit præg på det unikke hundeshow.

Alle hunde er velkomne uanset om du har en stor sanktbernhardshund, en elegant puddel, en charmerende gravhund eller en lille, energisk chihuahua.

I løbet af dagen vil der være mange sjove aktiviteter og unikke oplevelser, og skulle tørsten melde sig, vil der tilmed være masser af serveringsområder i nærheden.

Kom forbi en dag, du sent vil glemme!

Du kan læse mere om tidligere afholdelser her.

‘Hundens Dag’ finder sted søndag den 18. august, hvor Tivoli byder alle flinke hunde i snor velkommen i forlystelseshaven. Programmet begynder fra klokken 11.

Her er nogle billeder fra en tidligere afholdelse af begivenheden i Tivoli:

‘Vi Elsker’ er officielt skudt i gang. Se de fantastiske billeder fra nostalgifesten og mærk selv den blændende stemning.