Tårnby Familieløb: Motion, leg og fællesskab for hele familien

Flere deltog ved Tårnby Familieløb, hvor både børn og voksne fik rørt sig på sjove ruter og nød en dag fyldt med aktiviteter og hygge.

Lørdag den 5. oktober inviterede Tårnby Kommune i samarbejde med Ildsjælene til en festlig og aktiv dag på Tårnby Stadion.

Familieløbet blev nemlig skudt i gang, og dagen bød på motion, leg og fællesskab for hele familien. Omkring 500 deltagere var til stede ved åbningen, som officielt blev indviet af Tårnbys borgmester Allan S. Andersen.

I løbet af Familieløbet kunne man prøve kræfter med en rute på 2,5 eller 5 kilometer, samt deltage i et festligt løb på 400 meter arrangeret af Fjolles Børneløb.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Familieløbet på Tårnby Stadion begyndte klokken 8.30 med afhentning af løbsnumre, hvorefter Allan S. Andersen holdt velkomsttale for de fremmødte klokken 9.05.

Derudover fik alle deltagende børn en medalje, og samtidig kunne de voksne besøge Ildsjælenes boder for kaffe, saftevand, snacks og Fjolle-merchandise.

Du kan læse mere om begivenheden her.

Presse-fotos.dk var til stede under Tårnby Familieløb og bringer en række billeder fra begivenheden. Se billederne nedenunder:

Børn skaber kunst i fællesskabets tegn.

ONP.