08. aug. 2023 - 12:43

Storm resulterer i mange skadesanmeldelser til forsikringsselskaberEt træ er som følge af stormen væltet ned over en vej i Stubbekøbing

Et uvejr har forårsaget mange anmeldelser af vand- og stormskader hos danskerne, oplyser forsikringsselskaber

Uvejret, der har ramt Danmark, har resulteret i en stigning i skadesanmeldelser det seneste døgn.

Annonce

Sådan lyder meldingen fra flere forsikringsselskaber, som oplyser, at de fleste anmeldelser drejer sig om vand- eller stormskader. De forventer, at skadesanmeldelserne vil fortsætte i løbet af tirsdag.

– Størstedelen af dem, der anmelder en vandskade, har fået vand ind gennem taget. Oftest på grund af en utæthed, hvor det derfor regner ind i huset, siger Helene Ibsen, der er boligchef i Topdanmark.

En typisk stormskade kan ofte være en trampolin, der er blæst rundt i haven og har ødelagt eksempel vinduer, tilføjer hun.

Topdanmark har tirsdag formiddag modtaget over 250 skadesanmeldelser, hvoraf tre ud af fire anmeldelser drejer sig om vandskader. De resterende er stormskader.

Alm. Brand har tirsdag morgen modtaget 200 skadesanmeldelser. Samtidig har Tryg modtaget 125 anmeldelser forbundet med skybrud og 110 anmeldelser om stormskader tirsdag morgen.

Annonce

/ritzau/

Herunder ses et af utallige resultater af stormen, da et træ er væltet ned over Nykøbingvej i Stubbekøbing:ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER