05. nov. 2023 - 13:10

Stak brødre ned med kniv: 20-årig fængsletEt livsfarligt knivstikkeri i Ikast har ført til, at en 20-årig mand søndag er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi om resultatet af et retsmøde i Viborg.

Den unge mand sigtes for at have forsøgt at dræbe, da han sent fredag aften brugte kniv under et opgør med to brødre i boligområdet Sønderparken.

Den ene af brødrene, der er 30 år, blev ramt flere gange. Hårdt såret blev han fløjet til behandling på Aarhus Universitetshospital. Ifølge politiet var offeret i livsfare. Mandens yngre bror fik lettere skader.

LÆS OGSÅ: MAND STUKKET FLERE GANGE MED KNIV

Den 30-årige blev ramt i brystet, i låret og i benet, oplyser anklageren i sagen, Linette Lysgaard. Trods de alvorlige skader magtede han alligevel at slå alarm til 112.

Politiet tror ikke, at den 20-årige var alene. Man leder derfor efter en medgerningsmand.

Den 20-årige sigtes for drabsforsøg mod den ene bror og for grov vold mod den anden bror. Dommeren i Viborg har fundet, at mistanken om begge forbrydelser er begrundet, oplyser anklageren.

Den sigtede nægter sig skyldig. Han blev anholdt lidt over middag lørdag på Navervej. Et større antal betjente rykkede ud på adressen, hvor den 20-årige overgav sig.