Sommerland i hundekaos: 350 poter i sjove forhindringsløb

Smilende deltagere ved årets hundeløb i Fyns Sommerland.
Glad ejer og hund.

Det var en festlig dag for hunde samt ejere til hundeløbet i Fyns Sommerland, hvor der var udfordringer og aktiviteter i naturskønne rammer.

Søndag den 22. september blev HPM Dirty Paws Løbet afholdt i samarbejde med Fyns Sommerland. Det er et særligt hundeløb, hvor både hunde og ejere deltager i forskellige aktiviteter og løb sammen.

Over 350 hunde og deres ejere deltog i sjove udfordringer som forhindringsløb og trailløb, mens de blev heppet på af hundeglade tilskuere.

Hundeløbet havde gratis adgang, og forhindringsbanerne var placeret i hyggelige omgivelser som strande, caféer, legeplads og et udsigtstårn.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hund og ejer dyster i Fyns Sommerland.

Alle hunde var velkomne til at deltage i aktiviteterne, og der blev præmieret i kategorierne for hunde over og under 15 kilo.

Mens trailløbet, også kaldet canicross, havde faste starttider, blev man tildelt en startgruppe på cirka 20 personer til forhindringsløbet K9 Biathlon.

Hundeløbet startede klokken 8.30 og fandt sted i Fyns Sommerland ved Aarup. Du kan læse mere om brgivenheden her.

Presse-fotos.dk dækkede hundeløbet i sommerlandet og bringer de bedste billeder fra begivenheden. Se billederne nedenunder:

Tivoli går i hundene. Klar til Hundens Dag.