Silas Holst: Sexisme i The Antonelli Orchestra?

Silas Holst
Arkivfoto af Silas Holst

Mange musikere har aflyst deres koncerter i kølvandet på DRs dokumentar om sexisme i musikbranchen. Nu stiller Silas Holst spørgsmålstegn ved Claes Antonsens bandmedlemmers viden.

Malte Ebert, Medina, Anne Linnet, Katinka, Martin Brygmann.

Det er bare nogle af de navne, der har gæstet programmet Toppen Af Poppen på TV 2.

I en ny dokumentar fra DR sættes der fokus på sexisme i musikbranchen, og trommeslageren fra programmets band, Claes Antonsen, har mødt heftig kritik for krækende adfærd.

Nu spørger Silas Holst i Se og Hør til resten af bandets viden om Claes Antonsens krænkende adfærd.

Trommeslageren har meldt ud, at han efter dokumentaren vælger at trække sig fra sit band The Antonelli Orchestra.

Danseren reagerer til mediet med et ‘det kunne heller ikke være anderledes’.

Mellem sange af både Simon Kvamm, Malte Ebert, Caroline Henderson, Kesi, Burhan G og mange mange flere har trommeslageren altså ageret decideret upassende, mener flere kvinder, der har gæstet Toppen af Poppen.

For Silas Holst er det fuldstændig afgørende om bandmedlemmerne har haft kendskab til Claes Antonsens krænkende adfærd, om de kan fortsætte med at spille til Vild Med Dans, som The Antonelli Orchestra normalt gør.

Der er flere aspekter, som gør sig gældende i forhold til, om de igen kan spille op til dans ifølge den gennem mange år kendte Vild Med Dans-danser.

‘Jeg har aldrig oplevet noget i den stil. Der har jo altid været en ”rock’n’roll-snak” i det orkester, men jeg har jo heller ikke noget imod ”rock’n’roll-snak,’ understreger Silas Holst dog over for mediet, hvor han i samme ombæring forklarer, at han aldrig har oplevet noget med Claes Antonsen fra Toppen af Poppen og The Antonelli Orchestra.

Det er ikke længe siden, at Silas Holst meldte ud, at han indstiller karrieren. Den historie kan du læse her.

En MENY er lige nu ved at blive overrendt af mennesker. De har sat en række tilbud på højkant til under fem kroner. Folk strømmer til. Læs historien her.