Se video: Politiet arbejder hvor 27-årig mand blev fundet død

Politiet arbejdede mandag aften hårdt på Nibevej nær Aalborg, hvor en 27-årig mand blev fundet død.

Nordjyllands Politi havde forinden efterlyst den 27-årige, som var fra Nibe, men som var tæt til Fjordbyen i det vestlige Aalborg på en bytur.

Efterfølgende blev han set i Jomfru Ane Gade, som er Aalborgs festgade.

Siden havde ingen set ham, og derfor gik politiet i samråd med familien med til at efterlyse den 27-årige mand mandag eftermiddag.

Sidst på eftermiddagen fandt politiet ham død.

Over for presse-fotos.dk siger vicepolitiinspektør i Nordjyllands Politi, Niels Kronborg, at politiet holder alle muligheder åbne i forhold til den 27-åriges død.

“Vores opgave lige nu er klarlægge de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet. Derfor kan vi ikke lige nu komme med yderligere detaljer. Men jeg kan dog sige, at i forbindelse med dette arbejde vil man kunne se et større opbud af politifolk og køretøjer ude på findestedet og andre steder i og omkring Aalborg,” sagde Niels Kronborg tidligere i en pressemeddelelse.

Politiet er nu i gang med den tekniske efterforskning. Og der venter også en række afhøringer.

“Vi skal have et helt klart billede stykket sammen af omstændigheder omkring fundet af den 27-årige, og det er et arbejde, der tager tid,” sagde Niels Kronborg, der opfordrede alle, der kender noget til sagen, til at ringe 114 for at hjælpe politiet med opklaringen.