Rema 1000 lukker på ubestemt tid

Rema 1000

Det er ikke kun kunder og ansatte, der er trådt ind i Rema 1000. Der er også mistanke om, at ubudne gæster har lagt vejen forbi supermarkedet.

Mange danskere finder vej frem til deres lokale Rema 1000, når der skal handels billigt og hurtigt. I jagten på grøntsager, kød, mejeriprodukter og ugens tilbud, tænker mange på butikken med det blå skilt.

Ekspedienterne er da også glade for de mange kunder, der træder ind og ud af skydedørene, men nu er dørene blevet låst, personalet sendt hjem og hjælpen tilkaldt.

Det fremgår af et opslag på Facebook, som den lokale købmand har lagt op.

Der er mistanke om skadedyr i den lokale Rema 1000 og derfor er det ikke muligt at handle dagligvarer den kommende tid.

Mistanken om de ubudne gæster opstod tirsdag og skadedyrsbekæmperen blev tilkaldt. Siden tirsdag har undersøgelserne været i gang.

Lukket på ubestemt tid

Onsdag er dørene er fortsat låst for kunderne i Rema 1000 på Sdr. Omfartsvej i Brønderslev. Her bliver de mødt med skiltet med følgende påskrift:

”Butikken er desværre midlertidig lukket pga. mistanke om skadedyr”.

Det er endnu uvist, hvor lang tid kunderne skal finde en anden Rema 1000 at handle i. Det er endnu heller ikke meldt ud, om der faktisk er fundet skadedyr i butikken.

Skadedyrsbekæmperen har arbejdet i butikken i længere tid og man håber snart at kunne byde kunder indenfor i de kommende dage.

For få dage siden gik det næsten galt for et lille barn ved en anden Rema 1000. Barnet var kravlet ind i pakkeboksen, men moren var inde og handle i butikken. Derfor måtte brandvæsnet rykke ud på en redningsaktion for at få den låste pakkeboks op.