Randers Byfest afsluttet med storslået lysfest ved havnen

Mange mennesker var taget til havnen for at tage afsked med Randers Byfest.
Mange mennesker var taget til havnen for at tage afsked med Randers Byfest.

Randers Byfest løb frem til lørdag den 17. august, og mange mennesker var samlet ved havnen for at sætte punktum på festlighederne.

Dette års Randers Byfest er netop overstået. Randers tog hul på festivalen fredag den 9. august og havde altså sin ende lørdag den 17. august.

I løbet af den folkelige fest i Randers, var der en række borgere, foreninger, kulturaktører og initiativtagere, der stod bag hundredvis af arrangementer.

Blandt andet var der en del musikalske indslag, som rockbandet Hugorm med Simon Kvamm i spidsen, der prydede amfiscenen i den østjyske by.

Men også teater, kunst og sport var at finde hen over dagene i Randers Byfest.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Mange mennesker var samlet ved Randers Havn for at tage afsked med dette års festival.

Formålet med byfesten er at omfavne alle grupper af mennesker, der har lyst til at deltage i festlighederne. Man forsøger dermed at være en mangfoldig festival, hvor både store som små kan være med.

I anledning af byfestens afslutning var en række mennesker samlet ved Randers Havn. Her var der flere både der sejlede på havnen, og de var alle udsmykket med lys og farver.

Store folkemængder var mødt op på havnen for at overvære den højtidelige afrunding på et par storslåede dage.

Du kan læse mere om Randers Byfest her.

Presse-fotos.dk var til stede for at dække sejlbådene og bringer et udpluk af de bedste billeder fra festlighederne. Se billederne nedenunder:

Ringsted Festival var en vaskeægte succes. Presse-fotos.dk var til stede for at dække begivenheden. Se billederne her.