Politiet efterlyser 57-årig kvinde: Har du set Majbritt?

Politiet efterlyser nu en savnet 57-årig kvinde med billede.

Nordjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp, til at finde den 57-årige Majbritt, som sidst er set tirsdag den 16. maj ved Løvbjerg i Brønderslev. Nordjyllands Politi kan konstatere, at hendes telefon sidst har været aktiv tirsdag kl. 19:15 i området omkring Sæby.

Derfra er hun kørt i ukendt retning.

Den 57-årige kvinde kørte i en sølvgrå Fiat Panda med registreringsnummer CV 22 815.

Majbritt beskrives som:
– 57 år
– 164 høj
– Alm. af bygning
– Lyst, skulderlangt hår
– Iført en knælang grøn jakke eller en sort kort jakke.

Politikommissær Michael Karstenskov, der leder politiets efterforskning, udtaler i en pressemeddelelse:

”Vi vil gerne i kontakt med vidner, som kan have set Majbritt, eller den grå Fiat Panda, som vi antager hun er kørt i. Særligt beder vi offentligheden være opmærksomme i området omkring Sæby, men samtidig er det vigtigt at understrege, at Majbritt lige så vel kan befinde sig i et helt andet område.
På nuværende tidspunkt mangler vi en ”milepæl” i eftersøgningen, hvorfor vi har brug offentlighedens hjælp til at finde Majbritt – eller komme med oplysninger i sagen. Jeg vil gerne understrege, at man ikke skal tøve med at ringe. Hellere en henvendelse for meget, end en for lidt.”

Michael Karstenskov fortsætter:


”Vi er i løbende dialog med de pårørende, som også appellerer til offentligheden om hjælp – de er meget bekymrede for Majbritt.”

Hvis du har set eller ser Majbritt – eller i øvrigt har oplysninger om, hvor hun måtte have taget ophold – så kontakt straks politiet på telefon 114. 

Opdatering: Majbritt er fundet i god behold