04. dec. 2022 - 17:37

Påsat brand i København: Politiet har anholdt 42-årig mandEn 42-årig mand er lørdag blevet anholdt og sigtet for forsætlig brandstiftelse på botilbuddet Tranehavegård i Københavns sydhavnskvarter.

“Vi modtog anmeldelsen kl. 16.44. Der var ild i en lejlighed på tredje sal, men branden er slukket,” siger Espen Godiksen, vagtchef, Københavns Politi, til presse-fotos.dk

Vagtchefen tilføjer, at der ikke er nogen tilskadekomne, men både politi og brandvæsen arbejder i skrivende stund stadig i området.

Hovedstadens Beredskab skriver på Twitter:

“Der har været ild i en lejlighed, den er nu slukket. Vi udlufter og gennemgår resten af konstruktionen for eventuel brandspredning.”

Senere lød det:

“Bygningen er gennemgået og udluftet. Vi er på stedet lidt endnu, og derefter overlader vi stedet til politi, skadeservice og repræsentanter fra kommunen.”

Københavns Politi skriver:

“Politi og Brandvæsen er i øjeblikket til stede ved et bosted på Tranehavegård 14 i Kbh. Sv. efter anmeldelse om ildebrand. Ikke langt fra stedet er der foretaget anholdelse af en 42 årig mand, der sigtes for forsætlig brandstiftelse.”ANDRE LÆSER OGSÅ