Nyt samarbejde med Aleris: ‘Vi ser store perspektiver’

To ambulancetjenester har dannet samarbejdet Medical Transfer Group og har i den forbindelse oprettet et samarbejde med sundhedsvirksomheden Aleris. Samarbejdet kan komme danskerne til gode

Medical Transfer Group er blevet dannet af selskaberne DK Ambulancetjeneste og EFAS Ambulance på baggrund af et ønske om at kunne servicere deres kunder med et landsdækkende beredskab, der har stationer fordelt i hele landet.

I et nyligt oprettet partnerskab med Aleris Privathospitaler satser Medical Transfer Group på at kunne levere bedre responstid, lokalkendskab og øget bæredygtighed, oplyser leder ved DK Ambulance Anders Madsen til Presse-fotos.dk

“Vi har store forventninger til, at vi i samarbejde kan spille Aleris stærkt i forhold til vores kerneopgaver, herunder sikker og tryg transport og opfølgende besøg efter operationer, som vi forventer os meget af,” siger Anders Madsen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Vi er meget bevidste om, at vores kerneopgave er at levere en faglig, kompetent og omsorgsfuld transport til gavn for vores patienter,” tilføjer lederen hos DK Ambulance.

I en netop udsendt udsendt pressemeddelelse slår Medical Transfer Group fast, at de udfører opgaver for mange af de store forsikringsselskaber i Danmark og udlandet med afhentning af patienter til Danmark eller transport til Norden og Europa.

‘Derudover løser vi opgaver for det offentlige, kommuner og regioner, som har brug for vores service. Vi løser også en del opgaver for private som ikke er dækket af regionernes ambulancer og sygetransporter,’ lyder det i pressemeddelelsen.

Leder af DK Ambulance Anders Madsen spår gode fremtidsudsigter for Medical Transfer Groups nye samarbejde med Aleris Privathospitaler.

“Vi forventer, at vi til stadighed skal udvikle vores allerede gode samarbejde med ‘den gode patientoplevelse i centrum’ over de kommende år,” siger Anders Madsen til Presse-fotos.dk.