30. okt. 2023 - 16:04

Nyt i Farhad-sagen: Politiet hævder, at Farhads forsvinden var planlagt af familienI en seneste udvikling af Farhad Tobers forsvinden har Sydøstjyllands Politi offentliggjort hidtil ukendte detaljer om den 17-årige drengs forsvinden.

I et svar til Vejle Amts Folkeblad fortæller politiet, at de tidligere modtog information om, at Farhad muligvis blev holdt skjult på en ukendt adresse, mens han var ‘forsvundet’.

Annonce

Ulla Kaspersen, kommunikationschef hos Sydøstjyllands Politi, rapporterede, at politiet blev informeret den 26. april 2022 om påståede kontakter mellem Farhad Tobers familie og ham, på trods af offentlige erklæringer om hans forsvinden.

Det blev angivet, at Farhad var blevet holdt skjult af sin familie af frygt for en tvangsfjernelsessag fra Vejle Kommune, og desuden angiveligt for at skade politiets omdømme.

Politiet afslørede også, at elever fra Farhads skole hævdede at have været i kontakt med ham gennem Snapchat under hans forsvinden.

Der blev identificeret to Snapchat-profiler, som angiveligt tilhørte Farhad ifølge hans klassekammerater.

Annonce

Yderligere kontakt med en kvinde, der henvendte sig til politiet i marts 2023 med lignende oplysninger, indikerer, at flere elever var klar over, at Farhad havde det godt og var i Tyskland.

I maj 2023 modtog politiet endnu en erklæring, der hævdede, at flere familiemedlemmer var involveret i planlægningen af Farhads forsvinden med det formål at skade politiets omdømme.

I en reaktion på disse påstande har Vejle Amts Folkeblad. kontaktet Farhad Tobers onkel, Hefkr Ibrahim, der benægter enhver form for kontakt med Farhad og benægter at have haft viden om hans opholdssted. Ibrahim afviser kategorisk beskyldningerne og kalder dem “noget sludder.”

Disse nylige afsløringer kaster nyt lys over Farhad Tobers forsvinden og rejser spørgsmål omkring sandheden bag politiets tidligere udtalelser samt omstændighederne omkring hans forsvinden

Annonce


ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER