21. jul. 2022 - 9:42

Motorcyklist i kritisk tilstand: Påkørte hest med høj hastighedEn mand i 40’erne påkørte onsdag aften en hest så kraftigt, at han nu er i kritisk tilstand på hospitalet

Onsdag aften klokken 19.20 fik Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et alvorligt færdselsuheld på Egtvedvej i Vester Nebel, der ligger omkring fem kilometer nord for Kolding.

”Vi har fået en anmeldelse om, at der er en motorcyklist med passager bagpå, som har påkørt en hest,” siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi Torben Møller til B.T..

Motorcyklisten, der er en mand i 40’erne, blev sendt med udrykning til hospitalet i livsfare. Torsdag morgen er der endnu ikke nyt om hans tilstand, oplyser vagtchefen. Passageren på motorcyklen er en kvinde i 30’erne, hun slap uden alvorlige skader.

SE OGSÅ: MOTORCYKLIST I KRITISK TILSTAND EFTER PÅKØRSEL AF HEST

Hesten pådrog sig imidlertid så alvorlige skader efter påkørslen, at en dyrlæge måtte til stedet og aflive den. Derefter blev den båret væk.

Årsagen til ulykken er for Presse-fotos.dks redaktion ukendt.

Presse-fotos.dk har trods flere henvendelser torsdag morgen ikke kunne få en nærmere kommentar fra Sydøstjyllands Politi.