22. apr. 2023 - 17:34

Mine fundet i sandet: Politiet venter på bomberyddere!En politipatrulje er lørdag eftermiddag til stede på Houstrup/Henne Strand i Nr. Nebel, hvor en borger har meldt om fundet af en mulig mine.

“Vi fik anmeldelsen kl. 14.28 fra en strandgæst, der mente at have fundet noget, der kunne være en mine. Vi kommer dertil og tager et billede af objektet, som vi sender til bomberydderne. De mener også, at der kan være tale om en tysk mine – formentlig fra Anden Verdenskrig,” fortæller vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, til presse-fotos.dk

Annonce

“Bomberydderne vil sandsynligvis bortsprænge minen, da den kan være farlig. De regner med at være fremme lidt før kl. 19.00,” tilføjer vagtchefen, der gerne vil opfordre folk til at holde sig væk fra området i den forbindelse.

På Twitter skriver Syd- og Sønderjyllands Politi:

“Formodet tysk mine fra 2. Verdenskrig fundet på stranden v/Nørre Nebel. Bomberydderne er på vej. Vi er på stedet for at sikre, at folk ikke uforvarende kommer for tæt på.”

Opdatering kl. 19.05: Politiet meddeler på Twitter, at sprængningen er foretaget, og at der ikke var nogen, der kom noget til i den forbindelse.ANDRE LÆSER OGSÅ