Melding om skyderi i København

Politiet er netop rykket talstærkt ud til Ben Webstersvej i Sydhavnen i København, hvor man har fået en anmeldelse om skyderi

Ved ankomst til stedet har Københavns Politi dog endnu ikke fundet indikationer på, at der skal være blevet skudt.

Til gengæld er en mand kvæstet efter at have fået tæsk.

“Der er sket et voldsforhold derude, og vi er lige nu ved at finde ud af, hvad der er op og ned. Vi har fundet en mand, der har fået bank, og vi har tilbageholdt nogle personer på stedet,” oplyser Henrik Brix, der er vagtchef ved Københavns Politi til Presse-fotos.dk.

Vi har modtaget et tip omkring, at der skal være sket et skyderi. Passer det?

“Det kan vi endnu ikke endegyldigt fastslå. Vi rykkede ud til stedet efter en anmeldelse om skyderi, men har på nuværende tidspunkt ikke fundet nogle fysiske tegn på, at der skal være blevet skudt,” fortæller Henrik Brix.

Vagtchefen oplyser, at han ikke kender tilstanden på det mandlige offer, men at han er ved bevidsthed.

“Vi har tilbageholdt to personer derude, som vi mistænker kan være gerningsmændene. Men det er vi endnu ikke sikre på,” afslutter vagtchefen og tilføjer, at efterforskningen bliver besværliggjort, fordi hverken offeret eller de tilbageholdte ønsker at tale med politiet.

Vagtchef Henrik Brix har endnu ikke mulighed for at uddybe, hvad ‘voldsforhold’ indebærer, da Københavns Politi kun har været på stedet i kort tid.

Vidner på stedet oplyser til Presse-fotos.dk, at de har set en mand ligge såret på jorden.

Anmeldelsen indløb klokken 11.58.

Presse-fotos.dk følger sagen …

SE OGSÅ: 25-ÅRIG FÆNGSLET EFTER METROVOLD: FRYGTER HAN OVERFALDER FLERE