Melding: Mindreårig pige stukket ned med kniv

Politi efterforsker nu om hændelsen har forbindelse til en række andre voldsepisoder de seneste uger

En ung pige er blevet overfaldet i Ängelholm i det sydlige Sverige mandag.

Pigen blev alvorligt såret.

En formodet gerningsperson på 35 år er blevet pågrebet af politiet.

Ifølge det svenske medie TV4 er pigen blevet stukket med kniv. Det har politiet ikke bekræftet.

Pigen blev fundet udendørs af en tilfældig forbipasserende, som anmeldte hændelsen til politiet omkring klokken 17 mandag.

Den 35-årige kvinde er mistænkt for at stå bag angrebet. Ifølge det svenske medie TV4 blev pigen overfaldet på en cykelsti, men hun skal være blevet fundet et stykke fra stedet, hvor overfaldet er sket.

Ifølge politiet er offeret og kvinden ikke i familie, og der forelægger heller ingen oplysninger, der tyder på at de to er bekendte.

Politiet efterforsker lige nu, om kvinden er den samme person, som politiet har efterlyst i forbindelse med en række tilfælde af vold i Ängelholm de seneste uger.

Overfaldene er sket om eftermiddagen i perioden mellem 31. maj og 7. juni.

To piger på ti år har blandt andet anmeldt, at de er blevet overfaldet af en ukendt kvinde, som slog dem flere gange i hovedet med en kæp.

– Vi undersøger, om der kan være en sammenhæng. Det er ikke umuligt, at det drejer sig om den samme kvinde, men jeg kan ikke sige det med sikkerhed, siger Sara Andersson, der er pressetalsperson for det svenske politi.

– Hvis nogen har oplysninger, nogen som har været vidne til tidligere hændelser, så er det vigtigt, at de giver lyd. Vi har en del oplysninger om signalement fra tidligere, som vi kommer til at se nærmere på, siger Andersson.

Der bor omkring 30.000 personer i Ängelholm, og byen ligger 30 kilometer nord for Helsingborg.

/ritzau/TT