19. nov. 2023 - 11:04

Medie: Mike Fonseca meldt til politietDet 28-årige folketingsmedlem Mike Villa Fonseca er blevet anmeldt til politiet for grooming.

Det erfarer TV 2 og Ekstra Bladet.

Grooming er, når et barn eller en ung manipuleres af en voksen til at udføre bestemte, ofte seksuelle handlinger.

LÆS OGSÅ: Nu taler forældre til Folketingsmedlems 15-årige kæreste ud

Over for TV 2 bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi, at det lørdag aften modtog en skriftlig anmeldelse for grooming. Politiet vil ikke uddybe, hvem anmeldelsen drejer sig om.

Mike Villa Fonseca fortalte fredag aften til TV 2, at han var i et forhold med en pige under 18 år, og at han dermed havde brudt Moderaternes adfærdskodeks.

LÆS OGSÅ: Folketings-politiker kæreste med 15-årig: ‘Han er ikke velkommen her’

Partiet tillader ikke medlemmer at have en seksuel relation til personer under 18 år.

Derfor stod Mike Villa Fonseca til at blive smidt ud, fortalte formand Lars Løkke Rasmussen, inden Mike Villa Fonseca selv valgte at blive løsgænger og gå på sygeorlov.

Mike Villa Fonseca slog også fast fredag, at der er samtykke fra pigens forældre til forholdet, hvilket blev bekræftet af pigens forældre i et anonymt interview med Ekstra Bladet lørdag aften.

LÆS OGSÅ: Folketingsmedlem forlader parti: Er kæreste med ung teenage-pige

– Tingene er sket lidt tidligt, men der er jo ikke noget forkert i det. Folk reagerer jo på aldersforskellen. Men vi har tillid til vores datter og Mike, sagde faren til mediet.

Foto: Mille Hald/ft.dk


ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER