10. okt. 2022 - 12:29

Mand tilstår drab på hustru: Stak og skar hende 78 gangeDen 22. januar 2022 blev en kvinde stukket og skåret op til 78 gange af sin samlever. Nu har manden tilstået drabet på den 50-årige Britt Kaiser Palmgren fra Ebeltoft.

Mandag omkring middagstid har manden, der har været varetægtsfængslet siden 22. januar 2022, tilstået drabet på sin kone.

Det skriver B.T.dk

Kvinden var blevet forsøgt kvalt og havde fået skåret halsen delvist over, da politiet ankom på adressen i starten af året.

Manden har forklaret i retten, at han var jaloux og ude af kontrol, da han tog sin hustrus liv. Han havde længe haft en mistanke om, at konen havde en affære. Denne mistanke blev bekræftet, da manden tjekkede Britt Kaiser Palmgrens telefon og kunne se, at hun havde en korrespondance med en anden mand, fortæller han.

LIGE NU LÆSER ANDRE: ALVORLIG ANKLAGE: DRENG TRUET MED KNIV AF 16-ÅRIG PIGE

Manden har endvidere forklaret, at det slog klik for ham, da han så beskederne. På drabsaftenen når Britt Kaiser Palmgren at vriste sig fri fra manden og løbe ud af huset. Men manden jagter hende med kniven i hånden og forsøger at skære halsen over på hende.

Kvinden døde et par timer senere efter de mange skader, hun pådrog sig.

12 år for drab

Dommeren har idømt manden 12 års fængsel for drabet Britt Kaiser Palmgren, og han mister retten til arv fra kvinden.

Billederne er fra politiets efterforskning den 23. januar 2022.ANDRE LÆSER OGSÅ