09. maj. 2023 - 17:26

Mand fundet død natten til tirsdag: To er anholdt!Politiet har anholdt to mænd, efter at en 48-årig herboende somalisk statsborger natten til tirsdag døde. De anholdte er sigtet for drab.

Politiet modtog anmeldelse om sagen kl. 02.54, og både natten til tirsdag og tirsdag morgen var politiet til stede i området nær Cirkeline Plads, som ligger i krydset ved Enghavevej og Ny Carlsbergvej i København.

Annonce

Det er politiets opfattelse, at den 48-årige døde som resultat af en forbrydelse.

Det er blandt andet gennemgang af video-overvågning, der har ført til tirsdagens anholdelser.

LÆS OGSÅ: Person fundet død i København: Større område afspærret

”Vi har foretaget en række efterforskningsmæssige skridt, som har ledt os i retning af de to anholdte. Vi mistænker dem for at have slået den 48-årige ihjel, formentlig i nærheden af det sted, hvor han blev fundet, men vi kan ikke udtale os om de nærmere omstændigheder,” siger vicepolitiinspektør Brian Belling fra Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Området har været afspærret, men politiet ophævede alle afspærringer tirsdag ved 11.30-tiden.

Annonce

De pårørende til den afdøde er underrettet. Af hensyn til den fortsatte efterforskning vil anklagemyndigheden begære om lukkede døre ved onsdagens grundlovsforhør.

Derudover vil nærpolitiet onsdag morgen være til stede på Enghave Plads og ved Tove Ditlevsens Skole, hvor beboere og forældre til skoleeleverne kan komme forbi og tale med nærbetjentene om episoden.ANDRE LÆSER OGSÅ