Skrækkelig hændelse i havn

Der er netop sket en forfærdelig hændelse i en havn, hvor en lægehelikopter nu er landet. Samtidig arbejder redningsmandskab omkring en person

Tidligt tirsdag aften er en bilist kørt direkte ned i en otte meter dyb havn efter at have mistet herredømmet over sit køretøj ved en vendeplads.

Det oplyser Presse-fotos.dks udsendte til stedet.

“En lægehelikopter er lige landet her på havnen i Korsør, mens brandfolk har været nede i vandet for at redde en mandlig bilist op fra havnen,” siger vores udsendte og tilføjer:

“Manden ligger nu oppe på en båre – og redningspersonalet arbejder med ham. Han er tilsyneladende ved bevidsthed,” lyder det.

Dykkere er samtidig nede omkring bilen for at undersøge, om andre personer skal være involveret, men det har ikke været tilældet.

“Bilen ligger på så dybt vand, at vi ikke kan se den,” siger Presse-fotos.dks udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her bliver manden reddet op fra vandet

Senere er den pågældende bilist blevet kørt med en ambulance til hospitalet, og det har altså ikke været nødvendigt at benytte lægehelikopteren.

Hans tilstand er på nuværende tidspunkt ikke nærmere kendt.

Presse-fotos.dk har forsøgt at få en kommentar fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi for blandt andet at blive klogee på, hvad der har ledt op til uheldet.

Politikredsen er endnu ikke vendt tilbage på redaktionens henvendelser.

OPDATERING:

Senere oplyser politiet, at manden selv er kørt i vandet, fordi han trykket for hårdt på speederen.

Manden kom selv ud af bilen og blev reddet op fra vandet af brandvæsenet.

I en anden skrækkelig sag har en løve netop mistet livet foran mange gæster i zoo. Det skete, efter dyrepasserne var ilet til for at hjælpe det store dyr.