Lidl-kunder i chok: Børn og kvinde ofre i dramatisk hændelse

Politiet er blevet involveret i en sag fra Lidls parkeringsplads, hvor der har udspillet sig et dramatisk optrin med et kvindeligt offer og to små børn

Efter en indkøbstur i en lokal Lidl-forretning blev en 36-årig kvinde med to små børn på bagsædet af sin bil udsat for en yderst ubehagelig overraskelse af en mand, da hun skulle til at forlade parkeringspladsen.

“Jeg skærer halsen over på dig,” lød det pludselig fra manden ifølge politiet.

Dødstruslen råbte den fremmed mand til kvinden, mens han gentagende gange slog hende ind gennem vinduet i bilen.

Hele det voldelige optrin skete ifølge politiet til fuld skue for de små børn på bagsædet.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser til TV Midtvest, at volden og truslerne skete på parkeringspladsen foran Lidl på Øster Bordingvej i Silkeborg mandag eftermiddag, da manden kom cyklende på sin Long John-cykel, mens den 36-årige kvinde bakkede ud.

“Vi går ud fra, at manden måske følte, at han risikerede at blive ramt af bilen. I hvert fald så han sig sur på kvinden,” siger politikommissær Kenn Sølvkær Jensen til mediet.

Den pågældende mand er ikke blevet fundet endnu, men han bliver efterlyst offentligt med et signalament.

Han beskrives som 60 til 70 år med en højde af 175 til 186 centimeter. Derudover er han almindelig af bygning og har gråt hår.

Han kom kørende med en motorcykelhjelm eller cykelhjelm og cyklede på en sort Long John-cykel.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 1-1-4.

En trist sag er netop sket, hvor en ældre mand er kørt galt og endt med at drukne bag rattet. Det skete i foran chokerede havnegæster.