Kvinde tortureret med knive

26-årige Alexander Latino Demirovski Lykkeaa er blevet idømt forvaring ved domstolene for en brutal voldtægt under særligt skærpende omstændigheder af en kvinde

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige anklageskrift, som den 26-årige Alexander Latino Demirovski Lykkeaa under en retssag ved Retten i Nykøbing Falster nu er blevet kendt skyldig i.

Den 26-årige mand udsatte et kvindeligt offer for et sandt mareridt, da han en aften i april sidste år indfandt sig i soveværelset på en adresse i Vordingborg.

Her forsøgte han ifølge anklageskriftet i første omgang at voldtage det kvindelige offer oralt ved at indføre sit lem i hendes mund.

Men kvindens indædte kamp mod det, der skulle til at ske, fik i første omgang den 26-åriges voldtægtsforsøg til at mislykkedes.

Alexander Latino Demirovski Lykkeaa nægtede iføgle dommen at lade den skræmte og bange kvinde gå og hentede derfor to steakknive, som han benyttede til at voldtage hende.

Ifølge anklageskriftet prikkede han kvinden med kniven, mens han voldtog hende både oralt, analt og vaginalt.

Under de kyniske voldtægter af den forsvarsløse kvinde fortalte Alexander Latino Demirovski Lykkeaa ifølge dommen til kvinden, at hun var hans luder, at han var bossen, at hun arbejdede for ham, og at han burde slå hende ihjel.

Derudover spyttede han flere gange kvinden i munden og bad hende sluge det.

Da hun nægtede, blev hun slået i ansigtet af voldtægtsforbryderen.

Det er et nævningeting, der ved Retten i Nykøbing Falster har kendt Alexander Latino Demirovski Lykkeaa skyldig i voldtægt under særligt skærpende omstændigheder og derfor idømt ham forvaring.

Alexander Latino Demirovski Lykkeaa har under sagen nægtet sig skyldig og har anket sagen til landsretten.

Derfor er han fortsat varetægtsfængslet efter dom.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i et anklageskrift i en anden voldsom sag, hvor en grædende kvinde er blevet kvalt og voldtaget. Den 25-årige mand, der er tiltalt i sagen, fortalte angiveligt sit offer, at hun skulle voldtages, fordi hun var hans slave.

Illustrationsfoto