Kasper kendte den nu afdøde Jacob: – Vi var ude at fiske sammen dagen før

Kasper kendte den 19-årige Jacob, der så tragisk blev slået ihjel, da han torsdag aften kørte ind i et træ på Sejsvej i Silkeborg.

“Dagen forinden havde vi været ude at fiske sammen. Så det var noget af et chok, da jeg så fredag morgen fandt ud af, at han havde været ude for en ulykke,” fortæller Kasper til presse-fotos.dk

Kasper kendte Jacob fra en gruppe for bil-entusiaster i Silkeborg, som de begge var medlem af.

“Jacob elskede biler, og han var også i lære som mekaniker,” fortæller Kasper, der stadig er lidt berørt af dødsfaldet.

Han var med til det biltræf, der fandt sted fredag aften på Bredhøjvej i Silkeborg, hvor Jacob blev mindet.

LÆS OGSÅ: 19-årig død efter sammenstød med træ: Nu mindes han med stort optog

“Biltræffet var planlagt længe forinden, og vi havde fået godkendelse. Da vi mødtes, var Jacob stadig i live på hospitalet, så der var stadig håb. Men omkring kl. 20 fik vi så den sørgelige besked, at der ikke var mere at gøre, og at de havde slukket for respiratoren et par timer forinden. Der blev holdt et minuts stilhed for Jacob. Og det var alle de 500 bil- og motorcykelfans, der var med på træffet, med på,” fortæller Kasper.

Bagefter var der en gruppe, der kørte ud til træet på Sejsvej, hvor Jacob var ude for den forfærdelige ulykke, der endte med at koste ham livet.

“Vi holdt i en rundkreds, og politiet kom. De ringede ind til vagtcentralen for at høre, om det var i orden. Vi fik lov til at blive der i et kvarter mere, mens politiet havde tændt de blå blink, så der ikke kom nogen og forstyrrede os. Så lagde vi alle sammen en rød rose ved det træ, hvor ulykken var sket.”

Det er endnu uvist, hvornår Jacob skal begraves.

Har du lyst til at støtte familien og de efterladte, kan det gøres på mobilpaynummer 5783BU

Kasper ønsker ikke sit efternavn frem. Redaktionen er bekendt med hans identitet.