07. jun. 2023 - 11:12

Kan du hjælpe? Politiet efterlyser fire personer efter indbrudFoto: Politiet

Politiet beder om hjælp til at identificere tre mænd og en kvinde, som er mistænkt for at have begået indbrud i en villa i Holstebro den 25. marts 2023.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Annonce

Ved 13.30 tiden den 25. marts 2023 ringede kvinden på døren til en villa i Holstebro. Kort efter kom de tre mænd. De gik ind i haven til den villa, hvor kvinden ringede på og formodes at have begået indbrud derfra.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af de fire personer. Håbet er, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mistænkte. De beskrives som:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-30 år, kraftig af bygning, lys i huden og kort, sort hår og fuldskæg. Han var iført orange eller rød kasket med teksten “NY”, lys eller beige trøje, lys kort, vatteret jakke, lyseblå jeans med huller og sorte sneakers.
B: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-30 år, almindelig kropsbygning, lys hud og mellemlangt, sort hår og sorte skægstubbe. Han var iført sort kasket med mærke i panden, sort halsedisse, kort, sort dynejakke, mørke jeans og sorte sneakers med hvid bund.

Foto: Politiet


C: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-30 år, spinkel bygget, lys hud og sort mellemlangt hår. Han var iført halsedisse, lys eller grå hættetrøje, mørk dynejakke, løse, mørke jeans og hvide sko.

Annonce
Foto: Politiet


D: Kvinde, mellemøstlig af udseende, 15-25 år, almindelig kropsbygning, lys hud og langt, sort hår, der var sat i en knold i nakken. Hun var iført lang, hvid skjorte, sort dynejakke, stramme, sorte jeans og sorte snøresko.

Foto: Politiet


Borgere, der har oplysninger om personernes identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på tlf. 114.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER