Kæmpe TV 2-succes vender tilbage på danskernes TV-skærme

Det var en kæmpesucces – og danskerne fulgte serien i stor stil. Nu vender den endelig retur til TV-skærmene, oplyser TV 2.

Vers 1, vers 2, vers 3 og vers 4.

I gennemsnit sad næsten en million danskere klistret til TV’et, da serien i 2023 rullede over skærmene.

Succesen var så stor, at TV 2 besluttede at lave en sæson mere, lyder det nu i en pressemeddelelse fra mediet.

Den sæson har snart premiere.

Der er selvfølgelige tale om serien ‘Balladen om kolonihaven,’ der endelig vender tilbage.

‘I den nye sæson kan man atter følge de farverige karakterer som Formand Finn, Fjolle-Kjeld, Anamariia og mange flere, mens de diskuterer, hvad noget så dansk som en kolonihave skal bruges til’, skriver TV 2 i pressemeddelelsen.

I første sæson fulgte man en kolonihaveforening, hvor der opstod drama i det lille lokalsamfund, som danskerne mæskede i sig.

TV 2 skriver i pressemeddelelsen, at Formand Finn vil gøre uventet comeback – og at alle i kolonihaveforeningen ikke er helt tilfreds med det.

‘Med en helt ny, ung bestyrelse forsøger Finn at få skik på reglerne, men også på samhørigheden, som har skrantet den seneste tid. Det hele kommer til at slå gnister, og spørgsmålet er nu, om Finn kan redde fællesskabet?’, skriver TV 2.

Den nye sæson af Balladen om kolonihaven har premiere den 5. november. Den nye sæson indeholder også fire afsnit.

Det er efterhånden flere år siden, at den folkekære kvinde Mopper – kendt fra Familien fra Bryggen og mor til Mikkel og Linse Kessler – afgik ved døden. Nu afslører Mikkel Kessler den ellers hemmeligholdte dødsårsag.