Holbæk-drab: Gravid kvindes barn afgået ved døden

Blomster og kort lagt til den afdøde 37-årig i Holbæk

Torsdag aften blev en gravid 37-årige kvinde dræbt på Samsøvej i Holbæk. Efterfølgende lykkedes det at redde den lille baby i kvindens mave, men babyen er nu afgået ved døden

Da den 37-årige gravide kvinde torsdag aften blev dræbt af flere knivstik, blev hendes endnu ufødte dreng reddet og bragt til behandling på Rigshospitalet.

‘Barnet var skrøbeligt og blev indlagt på sygehuset, da barnets tilstand var behandlingskrævende,’ fortæller Midt- og Vestsjællands Politi

Politikredsen oplyser dog tirsdag eftermiddag, at drengen er afgået ved døden under sin indlæggelse.

Drengen afgik ved døden tirsdag klokken 14.44.

Midt- og Vestsjællands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

SE OGSÅ: BREAKING: 24-ÅRIG MAND ANHOLDT FOR DRABET PÅ GRAVID KVINDE I HOLBÆK

To anholdte i sagen

Mandag formiddag 09.11 kunne Midt- og Vestsjællands Politi skride til anholdelse af en 24-årig mand med afghansk statsborgerskab. Den 24-årige er nu sigtet for drabet på den 37-årige kvinde.

Tirsdag skred politiet til endnu en anholdelse i sagen, da de anholdt en 33-årig kvinde. Hun skulle ifølge politiet have anstiftet 24-årig til at begå drabet.

Begge de anholdte har en relation til den dræbte. Midt- og Vestsjællands Politi vil dog endnu ikke oplyse, hvad relationen er.

Blev stukket flere gange

Det var torsdag aften klokken 23.10, at Midt- og Vestsjællands Politi fik anmeldelsen om et knivoverfald på Samsøvej i Holbæk.

Her havde den 37-årige gravide kvinde netop fået fri fra sit arbejde på Plejecenter Samsøvej, da hun satte sig ud i sin bil på parkeringspladsen, hvor hun blev overfaldet af en gerningsmand, der stak hende flere gange med en kniv.

En kollega forsøgte at hjælpe den 37-årige kvinde ved at tage fat i gerningsmanden, men kollegaen kunne ikke forhindre drabet.

Midt- og Vestsjællands Politi mener ikke, at den 37-årige var et tilfældigt offer. De tror, at kvinden var udvalgt, men politikredsen vil dog ikke lægge sig fast på et særligt hovedmotiv endnu.

Tidligere drabschef Bent Isager Nielsen mener også, at alt indikerer, at der er tale om et nærdrab.

“Alt tyder på, det er et relationsdrab. Jeg tror, det er en tilregnelig drabsmand, der er gået efter hende. Det virker som en likvidering og en henrettelse, der er målrettet, hvor han har ventet og vidst, at hun arbejdede der og fik fri på det tidspunkt,” fortalte han et par dage efter drabet til B.T..

Blomster og kort lagt til den afdøde 37-årig i Holbæk
Blomster og kort lagt til den afdøde 37-årig i Holbæk
Blomster og kort lagt til den afdøde 37-årig i Holbæk
Blomster og kort lagt til den afdøde 37-årig i Holbæk