19. okt. 2023 - 12:38

‘Tag ikke kontakt!’: Politiet på jagt efter mand i byNordsjællands Politi er i øjeblikket tilstede med betjente bevæbnet med automatvåben i området omkring Dr. Neergårds Vej i Hørsholm efter en anmeldelse om et mistænkeligt forhold. Det skriver de på det sociale medie X.

Efterforskningen er i fuld gang, og politiet leder aktivt efter en mand, der beskrives som dansk udseende, i alderen 40-50 år, med mellemlangt sort slikhår og markante øjenbryn. Han er iført mørkt tøj.

Borgere, der måtte støde på den beskrevne mand, opfordres til ikke at tage kontakt til ham. I stedet bør de omgående ringe til politiet på alarmnummeret 114 for at dele oplysninger eller rapportere hans placering. Nordsjællands Politis pressevagt fortæller til presse-fotos.dk, at man ikke har yderligere oplysninger nu, men opdatere om sagen løbende.

Presse-fotos.dk har været i kontakt med Nordsjællands Politi, der på nuværende tidspunkt ikke kan oplyse yderligere af hensyn til sagens karakter.

Vidner på stedet oplyser dog til Presse-fotos.dk, at det angiveligt er en psykisk syg person, der er til stede med et våben. Det er ikke oplysninger, som politiet endnu har be- eller afkræftet.

Presse-fotos.dk følger sagen …

SE OGSÅ: FAMILIEMEDLEM MELDER UD: ‘VI HAR FUNDET FARHAD’