30. maj. 2023 - 15:25

Haves: Tyvekoster – Efterlyses: EjereMangler du et sæt blå stole? Eller en cognacfarvet stol? Eller en Kaj Bojesen-dukke? Eller savner du noget andet, som du tidligere ejede?

Så kan de ting være forsvundet under et indbrud. Og nu søger Midt- og Vestjyllands Politi efter ejere til forskelligt tyvegods.

Annonce

Hvis du har haft indbrud mellem den 1. januar 2023 og den 9. maj 2023 er det muligvis nogle af dine koster, Midt- og Vestjyllands Politi nu fremlyser.

Midt- og Vestjyllands Politi mener, at kosterne stammer fra en række indbrud, der er blevet begået i det midt- og vestjyske i den periode. 

Kosterne er fundet ved ransagninger i relation til efterforskningen af en aktuel indbrudssag. I den forbindelse har Midt- og Vestjyllands Politi allerede identificeret to gerningssteder i Vemb og Ulfborg, hvor der har været indbrud.

De fremlyste koster kan stamme fra indbrud i hele Midt- og Vestjylland. 

Midt- og Vestjyllands Politi søger derfor personer, som har fået stjålet disse ting, og som kan genkende dem. Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør derfor billeder af kosterne i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mulige koster. Du kan se et udvalg af kosterne ved at klikke HERANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER