Haves: Tyvekoster – Efterlyses: Ejere

Mangler du et sæt blå stole? Eller en cognacfarvet stol? Eller en Kaj Bojesen-dukke? Eller savner du noget andet, som du tidligere ejede?

Så kan de ting være forsvundet under et indbrud. Og nu søger Midt- og Vestjyllands Politi efter ejere til forskelligt tyvegods.

Hvis du har haft indbrud mellem den 1. januar 2023 og den 9. maj 2023 er det muligvis nogle af dine koster, Midt- og Vestjyllands Politi nu fremlyser.

Midt- og Vestjyllands Politi mener, at kosterne stammer fra en række indbrud, der er blevet begået i det midt- og vestjyske i den periode. 

Kosterne er fundet ved ransagninger i relation til efterforskningen af en aktuel indbrudssag. I den forbindelse har Midt- og Vestjyllands Politi allerede identificeret to gerningssteder i Vemb og Ulfborg, hvor der har været indbrud.

De fremlyste koster kan stamme fra indbrud i hele Midt- og Vestjylland. 

Midt- og Vestjyllands Politi søger derfor personer, som har fået stjålet disse ting, og som kan genkende dem. Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør derfor billeder af kosterne i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mulige koster. Du kan se et udvalg af kosterne ved at klikke HER