22. jul. 2022 - 21:51

Fuldstændig vildt: Dansker scorer historiens største Eurojackpot-gevinstEn heldig dansker har fredag aften vundet historiens største gevinst i Eurojackpot, der gav over 750 millioner kroner.

Helt nøjagtig lød gevinsten på 759.318.630 kroner. Det skriver flere medier.

Annonce

De gyldne cifre lød 1-11-17-19-33. Dertil kom eurocifrene 3 og 7. For at vinde førstepræmien i Eurojackpot skal man ramme alle disse syv cifre.

Der var ingen, der havde ramt alle syv cifre i mange uger i træk, og derfor var førstepræmien bare blevet højere og højere.

Det kan den glade dansker være glad for. Nu er der i den grad råd til ferie – og med en vis sandsynlighed penge nok til resten af livet.

Den hidtil største gevinst i Eurojackpot til en dansker faldt i 2015, hvor førstepræmien lød på 315 millioner kroner. Og det er unægtelig også mange penge sidst på måneden.

Sandsynligheden for at ramme de syv cifre i Eurojackpot er 1 til 140 millioner.

Annonce

De deltagende lande i Eurojackpot er Danmark (incl. Færøerne og Grønland), Sverige, Norge, Island, Finland, Estland, Letland, Litauen, Holland, Tyskland, Tjekkiet, Ungarn, Kroatien, Slovenien, Italien, Spanien, Slovakiet og Polen.

Google Play: (https://play.google.com/store/apps/details…) – AppStore: (https://apps.apple.com/…/presse-fotos-dk/id1625543625…).


ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER