Forældre på anklagebænken: Voldtog søn og datter på syv år

En mor ventes at tilstå i en uhyggelig sag, hvor hun er tiltalt for at have voldtaget sin søn fra han var syv år og flere år frem.

Det skriver BT.

Udover moren, er faren også tiltalt. Han er anklaget for at have voldtaget datteren, der også menes at have været syv år, da ovegrebne begyndte.

Udover overgrebne på sine egne børn er parret også anklaget for at forgribe sig på tre andre børn end deres egne.

Både manden og kvinden er blevet anholdt i efteråret sidste år, og siden har politiet efterforsket sagen fra Nordsjælland. Forældreparret blev i den forbindelse sigtet for voldtægten af de to børn.

Kvinden blev kort efter sigtet for ‘et større antal’ samlejer med sønnen, og manden blev sigtet for incest for at have voldtaget datteren.

Dommeren varetægtsfængslede faren med det samme, mens morens anholdelse blev opretholdt i tre døgn.

Ved det efterfølgende retsmøde i efteråret kom det frem, at datteren havde fortalt kvinden, at hun var blevet misbrugt af den 37-årige far, men kvinden kom ikke den unge pige til undsætning.

Det var da synd for dig”

Det var svaret, da den unge pige fortalte, at hun var blevet voldtaget af faren. Derfor er moren nu også sigtet for at have understøttet farens misbrug af datteren.

Politiet har også fundet sms- og Snapchatbeskeder, der viser, at parret har gjort sig skyldige i de forhold, de er blevet fængslet for.

Når morens sag kommer for retten den 3. juli, vil det være som en tilståelsessag, da det forventes, at hun vil tilstå at have voldtaget sønnen.