29. jul. 2022 - 12:12

Første indrømmelse i drabssag: Jeg skaffede beviser af vejenDen senest anholdte i drabssagen fra Djursland indrømmer nu, at han skaffede beviser af vejen, efter at nogen havde brændt den dræbtes bil af.

Den 23-årige valgte under grundlovsforhøret ikke at udtale sig, men han nægtede sig skyldig i samtlige anklager – bortset fra, at han erkendte at have bortskaffet aske og nummerplade fra den afdøde Frank Dan Nørgaard Jørgensens bil.

Det skriver amtsavisen.dk

Bilen blev fundet udbrændt i Vivild på Djursland tidligere på måneden. Bilen blev fundet på en skovparkeringsplads på Gl. Fjellerupvej. Ifølge sigtelsen er en en tønde med aske og nummerpladerne bortskaffet, gemt eller udslettet.

Politiet fandt liget af den 40-årige Frank Dan Nørgaard Jørgensen i et skovområde i Gassum nær Spentrup nord for Randers i sidste uge.

Politiet mener, at drabet har fundet sted i Nimtofte på Djursland.

I alt er seks personer sigtede i sagen. De er sigtede for drab, brandstiftelse, usømmelig omgang med lig og bortskaffelse af beviser.

Den 23-årige er den senest anholdte i sagen. Politiet mente i første omgang ikke, at han var interessant, men den videre efterforskning har gjort, at han alligevel er blevet anholdt og sigtet.

Fem af de sigtede er varetægtsfængslede. En sjette person er på fri fod, selvom hun fortsat sigtet i sagen.

Den 23-årige blev efter grundlovsforhøret varetægtsfængslet til 16. august. Han valgte ikke at kære varetægtsfængslingen.