25. jun. 2022 - 12:10

Flere skud ved studentervogn: Nu er der nytEfter intens eftersøgning i Hundige fredag eftermiddag og aften nær storcentret Waves fandt politiet otte patronhylstre

På Hundige Centervej fredag omkring klokken 13.00 kørte en bil op på siden af en studentervogn og affyrede mindst otte skud med en løsskudspistol.

Kort efter blev personbilen standset og tre personer i bilen blev anholdt af Midt- og Vestsjællands Politi.

”Vi kender ikke det helt præcise motiv, men det er ikke vores indtryk, at gerningsmændene havde ond vilje eller ville skræmme nogen. Det er stadig en sindssyg grov sag, som vi ser meget alvorlig på. Det er en misforstået form for humor,” siger Thomas Kristensen, der er kommunikationschef hos Midt- og Vestsjællands Politi til Presse-fotos.dk.

SE OGSÅ: STUDENT FALDET AF VOGN UNDER STUDENTERKØRSEL

Mindst den ene af de tre personer i personbilen har kendt en person på ladet af studentervognen.

De tre anholdte på henholdsvis 17, 18 og 19 år er nu igen løsladt. De er dog stadig sigtede i sagen.

”De tre formodede gerningsmænd er stadig alle sigtet for ulovlig våbenbesiddelse og for trusler. Nu fortsætter vi efterforskningen og ser, om vi kan rejse en straffesag imod dem,” siger Thomas Kristensen til Presse-fotos.dk

SE OGSÅ: HUNDIGE: FLERE SKUD VED STUDENTERVOGN

Selv om politiet fandt otte patronhylstre i går i området, så har ingen alligevel været i fare, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Skuddene er nemlig affyret fra en såkaldt løsskudspistol, der er et skydevåben der kan affyre løst krudt, men som ellers ligner et rigtigt våben.

Løsskudspistolen blev fundet i personbilen med de tre sigtede.

”Studenterne ser det ikke, men chaufføren får hurtigt ringet til os fra bilen, mens han fortsætter på vejen og personbilen følger efter studentervognen,” sagde Thomas Kristensen kort efter episoden fredag til B.T..