Erotic World: Stedet hvor kun fantasien sætter grænser 

Masker som kunne købes på en af standene

Presse-fotos.dk var lørdag aften til stede på Erotic World i Valbyhallen, hvor et hav af mennesker nød den sensuelle stemning som pulserede derudaf med lynets hast. 

Flere tusinde mennesker har denne weekend slået et smut forbi den erotiske hal, hvor der ingen tabuer er, men i stedet et fantastisk sted, hvor grænser rykkes. 

Midt i hallen mødte vi blandt andet Puppy Danmark, som med deres fantastiske slogan “NEVER ALONE– STRONGER TOGETHER”. Dette slogan fangede vores interesse, da det både bød på åbenhed, venlighed og ikke mindst den afslappethed. Puppy Danmark fortalte om deres, hvad deres, ‘fetish’ går ud på. 

Puppy Danmark beskriver det selv på deres hjemmeside: 

‘Hvalpe er mennesker, der påtager sig rollen som en hvalp/hund. Mens der er uendelige måder at udtrykke dig selv som hvalp; den grundlæggende forudsætning er at give slip på din “menneskelige verden” og fokusere på her, nuet, mens du tager personligheden som en hvalp/hund og har det sjovt.’

Udover Puppy, mødte vi også en masse af de forskellige standlejere, som med deres ekspertise, fik guidet folk igennem alt fra frækt undertøj, sexlegetøj i alverdens former, fetisher og BDSM i et hav af niveauer.

Erotik World lever med 100% op til navnet og er med sikkerhed et besøg værd. 

Læs også: Besøg på Erotic World 2023