Efter skyderi i Aalborg: Tre er bag tremmer for vold

Tre unge mænd er blevet varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør i retten i Aalborg på grund af en episode i Aalborg torsdag aften, hvor der muligvis blev afgivet skud.

De tre er sigtet for grov vold efter en uoverensstemmelse mellem dem selv og to personer i en rød bil.

Den ansvarlige for politiets indsats, vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi Lasse Kragh, oplyser, at politiet stadig efterforsker de nærmere omstændigheder.

Der har været meldinger om skud, men der er intet, der tyder på, at der er affyret skarpe skud i forbindelse med episoden.

LÆS OGSÅ: Skyderi i Aalborg: Fire er anholdt

“Jeg vil gerne understrege, at vi i øjeblikket ingen indikation har af, at der skulle være afgivet skud, men det ændrer ikke på, at episoden med vold på gaden har været voldsom for vidner. Man skal naturligvis som borger i byen kunne bevæge sig trygt rundt i det offentlige rum uden at frygte, at man oplever voldshandlinger på gadeplan,” siger vicepolitiinspektøren i en pressemeddelelse og tilføjer:

“Derfor kommer vi også til at efterforske den her sag grundigt, så vi kan få belyst omstændighederne klart før, under og efter – og få de ansvarlige stillet til ansvar.” 

LÆS OGSÅ: Politiet er rykket ud til skyderi i Aalborg

Oprindeligt var der også en fjerde anholdt i sagen, men han er løsladt, da han ikke havde noget med voldsepisoden at gøre.

De øvrige anholdte – tre mænd på 19, 19, og 20 år fra lokalområdet – er fængslet frem til den 9. juni 2023 kl. 10.00, og imens forsætter politiets efterforskningsarbejde i sagen. 

Det er stadig muligt at ringe 114, hvis man har oplysninger om sagen.