Drenge legede med pistoler i shoppingcenter: så kom politiet stormende

I sidste uge fik alle kunder og medarbejdere besked på at forlade Borgen Shoppingcenter i Sønderborg, fordi politiet havde fået en anmeldelse om, at der var unge drenge i centret, som løb rundt med våben.

En uge efter har politiet nu fået fat på drengene, som viste sig ikke at være lige så farlige, som billeder fra stedet kunne antyde.

LÆS OGSÅ: POLITI MED MASKINPISTOLER I BUTIKSCENTER: ALLE SKAL UD!

Der er nemlig tale om to  drenge på henholdsvis 14 og 15 år, som legede med legetøjsvåben, oplyser politiet torsdag i en pressemeddelelse.

“Drengene har ikke haft til hensigt at skræmme nogen og er meget kede af det postyr, som de har skabt,” oplyser politikommissær Jakob Bech fra Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Syd, i Sønderborg.

Den 14-årige er for ung til at blive sigtet for noget, men den 15-årige dreng er blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

LIGE NU LÆSER ANDRE: 42-ÅRIG MAND ANHOLDT: KVINDE FUNDET MED KNIVSKADER I ANSIGT

Kommunen har også fået besked om den uheldige sag, og politiet kommer med en klar besked til andre unge:

“Vi er glade for, at det er lykkedes at identificere drengene og få fastlagt hændelsesforløbet. Det er samtidig en advarsel til andre om, at det ikke er uden konsekvenser, hvis man som store drenge leger røvere og soldater i det offentlige rum”, fremhæver Jakob Bech.