06. okt. 2022 - 8:52

Drabet i Vejle: Nu er offer identificeret – to fremstilles i grundlovsforhørDen dræbte mand fra Vejle i går er nu endeligt identificeret – samtidig er Sydøstjyllands Politi klar til at fremstille to mistænkte i grundlovsforhør

Klokken 11.00 onsdag formiddag blev 60-årige Abdolhossein Geyem Ahwas fra Vejle fundet voldsomt blødende i Svendsgade. Han blev efterfølgende i al hast fragtet til hospitalet i en lægehelikopter, men afgik senere samme dag ved døden.

Efterfølgende udtalte politiet, at det var deres vurdering, at den 60-årige mand døde af et knivstik. Abdolhossein Geyem Ahwas boede selv i Svendsgade i Vejle – hans pårørende er underrettet.

Omkring fire timer efter drabet meldte politiet ud, at man havde anholdt tre mistænkte i sagen – en mand på 38 år, en kvinde på 39 år og en mand 49 år.

Sydøstjyllands Politi har siden da efterforsket sagen tæt og er nu klar til at fremstille den 39-årige kvinde og den 49-årige mand i grundlovsforhør ved Retten i Kolding senere torsdag.

Begge er sigtet for manddrab.

Den 38-årige mand, der også var anholdt, er løsladt.

Efter Sydøstjyllands Politis opfattelse kender alle involverede hinanden forud for episoden i Svendsgade. Politiet mener, at der er tale om et opgør i et unavngivet miljø, hvor alle har færdes.  

SE OGSÅ: VOLDSOM HÆNDELSE I GADE: BLEV FUNDET BLØDENDE – ER NU AFGÅET VED DØDEN

Sydøstjyllands Politi vil under grundlovsforhøret bede om lukkede døre.

Der vil stadig pågå en massiv efterforskning for at komme til bunds i sagen.

Sydøstjyllands Politi takker i øvrigt borgere for oplysninger og for respekt for politiets arbejde på og omkring gerningsstedet. Politikredsen understreger, at der ikke er grund til bekymring for den almindelige borger i området.

OPDATERING:

Sydøstjyllands Politi oplyser, at grundlovsforhøret vil begynde klokken 12.00 ved Retten i Kolding.

Politikredsen har derudover opstillet en mobil politistation på Svendsgade i Vejle torsdag, så bekymrede borgere eller borgere med oplysninger kan komme forbi og få en snak.ANDRE LÆSER OGSÅ