22. jul. 2022 - 16:01

Det ER en drabssag: Politiet har fundet liget af den 40-årigeØstjyllands Politi har fundet liget af den 40-årige Frank Dan Nørgaard Jørgensen. Liget lå i et skovområde i Gassum nær Spentrup nord for Randers.

Det skriver Østjyllands Politi på Politiets hjemmeside.

“Liget af den 40-årige blev, på baggrund af en intensiv drabsefterforskning, fundet i et skovområde tæt på byen Gassum ved Randers. På findestedet blev der foretaget omfattende kriminaltekniske undersøgelser i et tæt samarbejde med retsmedicinere. I den forbindelse var et større område afspærret,” skriver Østjyllands Politi på politiets hjemmeside.

“Torsdag eftermiddag foretog Østjyllands Politi endvidere anholdelser af 2 mænd på hhv. 37 og 23 år. Den 23-årige mand blev løsladt efter endt afhøring. Den 37-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers i dag kl. 12.00, sigtet for manddrab. Af hensyn til den igangværende og meget omfangsrige efterforskning har Østjyllands Politi pt. ikke yderligere oplysninger. Den 40-årige mands pårørende er underrettet.,” lyder det videre.

Frank Dan Nørgaard Jørgensen blev meldt savnet torsdag i sidste uge.

Mandag blev hans bil fundet udbrændt nær Vivild på Djursland.

Tirsdag blev fire mennesker anholdt i byen Nimtofte – ligeledes på Djursland. Heraf blev de tre onsdag varetægtsfængslet for to uger. Alle fire er dog sigtede i sagen.

Torsdag aften blev yderligere en person altså anholdt.