12. feb. 2024 - 17:19

“Der ligger vanvittig meget blod på gaden” – Kvinde stukket ned ved stationDer er netop sket et knivstikkeri ved Taastrup Torv. Vidner på stedet oplyser, at en kvinde er blevet stukket ned

Et større område er blevet afspærret, mens flere udrykningskøretøjer fylder i området omkring Taastrup Station og Taastrup Torv.

Her bekræfter Københavns Vestegns Politi, at der mandag eftermiddag ved 17-tiden er sket et knivstikkeri uden at komme tættere de nærmere omstændigheder.

Presse-fotos.dks udsendte oplyser, at vidner på stedet fortæller, at det er en kvinde, der er blevet stukket ned.

“Der ligger vanvittig meget blod på gaden, det er helt vildt. Jeg har lige set, at to ambulancer og to lægebiler er kørt herfra med udrykning,” lyder det fra vores udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet – Presse-fotos.dk advarer mod voldsomme billeder)

To telte er hejst på gerningsstedet

På nuværende tidspunkt har Københavns Vestegns Politi ingen kommentarer til tilstanden på den eller de tilskadekomne, ligesom politikredsen ikke kan bekræfte, at der er tale om en kvinde, som er stukket ned.

Presse-fotos.dks udsendte oplyser endvidere, at der ligger to henkastede sportstasker på gerningsstedet, mens der er hejst to telte.

Derudover ligger der dun fra en opsprættet jakke i nærheden af, hvor knivstikkeriet er foregået.

Københavns Vestegns Politi oplyser eventuelle vidner eller andre med oplysninger til at kontakte dem på telefon 1-1-4.

Det er ikke det første knivstikkeri, der sker i dag. Tidligere blev et andet offer alvorligt kvæstet efter at være blevet stukket ned i København. Det kan du læse mere om her.

OPDATERING:

Københavns Vestegns Politi bekræfter nu, at en kvinde er blevet stukket ned. Det er tilsyneladende sket i et umotiveret angreb. Læs mere HER.