Deler frygtelige og nye detaljer

Rystende detaljer kommer nu frem i sagen om trafikdrabet på en 16-årig knallerkører, som i aftes mistede livet

En 16-årig dreng fra Dianalund mistede torsdag aften livet i en ulykke, da han stod i vejkanten på Tjørntvedvej i vestsjællandske Stenlille med sin kammerat og sin knallert og ledte efter en telefon, han havde mistet.

Færdselsulykken skete ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, da en 18-årig mand fra lokalsamfundet kom kørende i høj fart uden kørekort, påvirket af alkohol og kørte direkte ind i den 16-årige dreng.

Køretøjet, som den 18-årige kørte i, var uinregistreret, oplyser politiet.

‘Pludselig kom bilen med høj hastighed kørende og ramte først kammeratens bil og dernæst den 16-årige, som blev slynget ud på marken,’ oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Billederne i artiklen er få timer efter

Kort efter sammenstødet ankom et hav af udrykningskøretøjer til stedet, og en lægehelikopter fragtede den 16-årige dreng til Rigshospitalet, hvor han senere på natten afgik ved døden.

Den 18-årige mand blev klokken 22.43 anholdt og sigtet for uagstomt manddrab, kørsel uden førerret og spirituskørsel. Han vil i løbet af fredag blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Næstved.

De pårørende til den 16-årige dreng er blevet underrettet.

Beboere i et ellers roligt kvarter vågnede pludselig til et kæmpe brag, der rungede på en skolevej. Nede på vejen gjorde en familiefar en skræmmende opdagelse og råber nu op på de sociale medier.

Tydeligt berørte folk er fredag mødt op på ulykkestedet.