Copenhagen Historic Grand Prix: Hurtige biler over Bellahøj

Der var mange hurtige biler til Copenhagen Historic Grand Prix.
Der var mange hurtige biler til Copenhagen Historic Grand Prix.

Copenhagen Historic Grand Prix har netop fundet sted, og Presse-fotos.dk har været på pletten for at dække den storslåede begivenhed. Se billeder nedenunder.

Det historiske Grand Prix i København har netop fundet sted, og talrige mennesker var mødt op for at overvære den gode stemning og de hurtige biler.

Grand Prix’et fungerer som et flagskib inden for dansk motorsport og byder på action, drama og underholdning for fuld skrue. Copenhagen Historic Grand Prix har sin gang ved Bellahøjs storslåede racerbaner, hvor både moderne og retro-racerbiler årligt dyster mod hinanden.

Løbet er et samlingspunkt for alle bilentusiater, og er til for at danne ramme for fejringen af de historiske og berømte biler. Kendte bilracere i Danmark samt andre dele af verden finder plads til det spektakulære løb hver august og sørger for den gode stemning.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der var mange hurtige biler til CHGP.

Det er estimeret at 38.000 bilentusiater årligt lægger vejen forbi Grand Prix’et, hvor 150 racerkørere sørger for løbets underholdning. I løbet af racet vil der også være en masse underholdning og aktiviter for alle aldre.

CHGP begyndte den 2. august og løb frem til den 4. august. Grand Prix’et fandt sted ved Bellahøj i København.

Du kan læse mere om CHGP her.

Presse-fotos.dk dækkede Copenhagen Historic Grand Prix og bringer her de bedste billeder fra begivenheden. Se dem her:

AiaSound har netop fundet sted, og musikfestivalen bød på dans, sang og kærlighed med et stjernespækket program. Se de storslåede billeder, Presse-fotos.dk har taget, da vi dækkede begivenheden.