Chok: Populær vært stopper på ubestemt tid

Jonathan Spang melder torsdag ud, at han holder en pause på ubestemt tid som vært på “Tæt på sandheden”.

Mere end 135 har Jonathan Spang budt seere landet over velkommen til det populære DR-program “Tæt på sandheden”.

Men nu holder komikeren en pause fra programmet på ubestemt tid.

Det skriver han selv i et Facebook-opslag.

“Efter mere end 135 afsnit af “Tæt På Sandheden” må jeg erkende, at jeg gennem en længere periode har trukket på mine reserver. Jeg er træt og for at kunne genoprette min energi, har jeg lige nu brug for at holde en længere pause,” lyder det i opslaget.

Dog skal du ikke være bekymret for, om programmet fortsætter. For der er allerede fundet en midlertidig erstatning, mens Spang finder genisten igen:

“Det betyder at denne uges Tæt på sandheden udgår og i næste uge sætter den dygtige og utrolig sjove Esben Pretzmann sig bag skrivebordet. Jeg håber, I vil tage rigtig godt imod ham og passe på hinanden, indtil jeg er tilbage igen,” afslutter han opslaget med.

LÆS OGSÅ: Popdronning debuterer på dansk festival