Annette Heick efter voldsomt skænderi med Paludan: Sådan fik jeg ham smidt væk

En af Folkemødets helt store hovedpunkter kom, da skuespiller og sanger Annette Heick kunne ses i et heftigt skænderi med partilederen for Stram Kurs. Rasmus Paludan var blevet påbudt om at holde sig væk fra fra Folkemødet, men i stedet valgte han at stå foran Annette Heicks hus på Strandvejen. Nu forklarer sangeren, hvordan hun fik Paludan væk fra vejen.

Men et opkald til “alle de rigtige steder” lykkedes det Annette Heick at få fjernet Paludan og hans støjende megafon.

Det fortæller skuespilleren i BT’s podcast.

LÆS OGSÅ: TRODS PÅBUD: RASMUS PALUDAN ER DUKKET OP TIL FOLKEMØDET

“Der er meget stor diskretion, og det er der fordi, at de gæster, der kommer hos os, er fra den øverste, øverste, øverste hylde i Danmark. Jeg skulle have gæster i går klokken 18, og cirka klokken 17 indfinder Rasmus Paludan sig stort set lige udenfor mit hus med en megafon, hvor han står og råber,« fortæller Annette Heick i podcasten ‘Det Vi Taler Om’.

LÆS OGSÅ: SE VIDEO: ANNETTE HEICK OG RASMUS PALUDAN I HEFTIGT SKÆNDERI – SLÅR TIL HANS MEGAFON

Selvom Rasmus Paludan faktisk var i sin fulde ret til at stå ved huset, blev det ændret, da Annette Heick fik foretaget opkaldet om, at han skulle fjernes. Paludan har fået påbud om at opholde sig uden for en zone, som politiet har udstedt.

“Det betød jo, at med nogle telefonopkald til de rigtige steder, så gik der ikke ret lang tid. Så kom der to politibusser med 10 betjente i alt, og hældte Rasmus Paludan ind i busserne og kørte ham væk”, fortæller Annette Heick.