Aktiviteter i København Zoo: Perfekt til Familieturen!

Hvis du ikke ved, hvad du skal lave i morgen torsdag, hvor vejret ser ud til at holde tørt, hvorfor så ikke tage en tur i Københavns Zoo? Der er der masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne.

København Zoo åbner kl. 09.00, og dagen er fyldt med oplevelser, der bringer dig tættere på dyrene. Der er også flere af dyrene der har fået unger, blandt andre hos Tigerne og Flodhestene kan du se nye unger, skriver Zoo på deres hjemmeside.

Her er en oversigt over nogle af de ting der sker i Zoo i disse dage:

Kl. 10.15 ved den Arktiske Ring: Lyt til en spændende præsentation om isbjørnene og lær mere om disse majestætiske dyr og deres liv i det kolde nord.

Kl. 10.30 på børnescenen: Tag ungerne med til “Gæt en lort”. Børnene vil elske at gætte, hvilket dyr der gemmer sig bag hver lort.

Kl. 12.30 i Klubhuset i den gamle ponystald: Deltag i en kreativ workshop, hvor du kan lave din egen frøbombe. Perfekt for dem, der elsker natur, blomster og insekter.

Kl. 13.15 i Børnezoo: Oplev malkning af en ko.

Kl. 19.00 ved brunbjørnene: Vær med, når de imponerende brunbjørne fodres. Det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

Se hele dagsprogrammet på Zoo’s hjemmeside.

København’s Zoo er en god destination for en dag fyldt med sjove og lærerige aktiviteter. Så hvorfor ikke bruge en af de tørre dage på at udforske København Zoo?

Læs her om en populær begivenhed på Frederiksberg, der måske afholdes for sidste gang