27. okt. 2022 - 15:32

41-årig dræbt i Svendborg: Tre mænd og en kvinde sigtetPolitiet har sigtet en kvinde og tre mænd i en sag fra Bagergade i Svendborg, hvor en 41-årig mand har fået så mange tæsk, at han tirsdag døde af sine kvæstelser.

De fire personer er så også løsladt, fordi anklagemyndigheden ikke fandt grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør og kræve dem varetægtsfængslet.

“Vores efterforskning har vist, at den 41-årige mand har været i slagsmål i sin lejlighed i Bagergade. Der har formentlig været slagsmål ad flere omgange, og vi har anholdt fire personer, som har været til stede i lejligheden i mere eller mindre grad. Nogle har været der i længere tid end andre,” siger Jack Liedecke, politikommissær og leder for afdelingen for personfarlig kriminalitet, Fyns Politi, til fyens.dk

LÆS OGSÅ: 41-årig fundet død: Politiet talstærkt til stede ved lejlighed

Manden har under slagsmålet pådraget sig nogle skader, som endte med at koste ham livet – bl.a. fik han nogle hovedskader, som formentlig stammer fra stump vold.

De fire nu løsladte personer i sagen er i alderen 29-40 år. Selvom de er blevet løsladt, er de stadig sigtede i sagen.

“Vi arbejder videre med efterforskningen. Vi skal blandt andet undersøge, om der har været andre personer til stede i lejligheden, og vi har også lavet en gennemgang af gerningsstedet, hvor vi har sikret nogle genstande, som skal undersøges nærmere,” siger Jack Liedecke.