04. nov. 2022 - 9:58

37-årig gravid kvinde brutalt dræbt: Her er signalementet på gerningsmandenEn 37-årig kvinde blev torsdag aften brutalt stukket ihjel foran sin arbejdsplads – nu offentliggør politiet signalementet på gerningsmanden

Torsdag aften klokken 23.10 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse af, at en kvinde var blevet overfaldet og dræbt med en kniv på Samsøvej i Holbæk.

Den 37-årige kvinde havde netop fået fri på sit arbejde på Plejecenter Samsøvej, da hun satte sig ud i sin bil, hvor hun blev angrebet af en gerningsmand med en kniv

Under drabet forsøgte en af kvindens kollegaer – en anden kvinde – at hjælpe den 37-årige kvinde og tog fat i gerningsmanden, men kollegaen kunne ikke forhindre drabet.

På pressemødet om sagen fredag formiddag klokken 09.45, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, at kollegaen til den afdøde 37-årig har oplyst følgende signalement af gerningsmanden.

  • Mand
  • 18-19 år
  • Spinkel af bygning
  • Formentlig anden etnisk baggrund end dansk
  • 170-175 cm høj
  • Iført mørk jakke og hue

Gerningsmanden er stadig på fri fod. Man har heller ikke fundet gerningsvåbnet.

”Vi har indledt en omfattende efterforskning. På nuværende tidspunkt har vi ikke mistanke til nogen konkret gerningsmand, og vi kan heller ikke endnu sige noget om, hvad der har været motivet til drabet”, siger efterforskningsleder politikommissær Martin Eise Eriksen.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 1-1-4. Det gælder også, hvis du blot har været i området ved Samsøvej omkring klokken 23.10.

Den gravide kvindes barn er stadig i live og er indlagt på Rigshospitalet

SE OGSÅ: EFTER PRESSEMØDET: DET VED VI NU OM DRABET PÅ 37-ÅRIG, GRAVID KVINDE

(Artiklen fortsætter under billedet)

OPDATERING: Midt- og Vestsjællands vil rigtig gerne i kontakt med to unge mænd, der var til stede på eller lige ved Samsøvej torsdag aften omkring klokken 23.00, hvor drabet foregik. De to unge mænd har ikke noget med drabet at gøre, men kan være vidner. Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på 1-1-4, hvis det er dig.

Borgmester: Intet tyder på relation til plejecentret

Ifølge Holbæks borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) tyder intet på, at drabet har relation til plejecentret i Samsøvej.

‘Jeg er dybt berørt over den tragiske hændelse, hvor en 37-årig kvinde og en af vores medarbejdere torsdag aften er blevet knivdræbt foran Plejecenter Samsøvej i Holbæk. Det er helt ubegribeligt,’ siger Christina Krzyrosiak Hansen i en skriftlig udtalelse.

Der har været krisepsykologer til stede på plejecentret for at hjælpe ansatte og beboere.ANDRE LÆSER OGSÅ