17. okt. 2023 - 12:49

12-årig dreng sniffer lightergas: Skabte uroligheder i offentligheden(Arkivfoto)

En 12-årig dreng i Holbæk blev fundet sniffende lightergas på en parkeringsplads ved et byggemarked på Stenhusvej. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. Her fremgår det, at politiet modtog flere bekymrede opkald fra borgere, der observerede drengens usædvanlige adfærd. Da politiet ankom til stedet, fratog de drengen lightergasflasken og beslaglagde flere lignende flasker, som han bar på sig.

Drengen reagerede voldsomt på politiets indgriben, råbende og skrigende, hvilket førte til brug af nødvendig magt for at berolige ham. Efter at have konstateret, at drengen var forsvundet fra et opholdssted i Nordvestsjælland, blev han taget med til politistationen i Holbæk.

Annonce

På politistationen blev det besluttet at overdrage drengen tilbage til opholdsstedet senere på dagen. Dog lykkedes det drengen at flygte igen, og politiet lancerede en eftersøgning. Han blev endelig fundet ved en fastfoodrestaurant i Holbæk senere på aftenen.

Den 12-årige dreng er under den kriminelle lavalder, så han kunne ikke sigtes for sin adfærd mod politiet. Sociale myndigheder og drengens opholdssted blev underrettet om situationen.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER