Mystisk færdselsuheld bekymrer lokale borgere

Et meget mystisk færdselsuheld bekymrer flere lokale borgere. En bil ligger kollideret med et træ langt nede i en grøft. Men der er ingen, der har set føreren

Flere lokale borgere undrer sig mandag aften og natten til tirsdag om en mystisk – og forulykket – personbil, der er braget gennem autoværnet og nu ligger dybt nede i en grøft på en landevejsstrækning.

‘Der ligger en bil i skoven med lygterne tændt. Ingen politi og ingen fører. Vi stoppede som så mange andre for at se, om der var nogen,’ lyder det blandt andet i et opslag i en lokal gruppe.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Presse-fotos.dk er mandag aften på uheldsstedet, der ligger langs Amtsvejen mellem Snertinge og Jyderup på Vestsjælland.

Vores udsendte oplyser, at politiet senere er ankommet til stedet.

“Bilen er kørt gennem autoværnet og cirka 100 meter hen gennem grøften. Politiet har lige været her, men der er ingen, som har set føreren,” siger vores udsendte mandag aften klokken 23.00.

Billeder fra stedet viser, at det forulykkede køretøj ligger i grøften kollideret med et træ og med både for- og baglygter tændt.

Politiets afspærringsbånd er blevet sat om køretøjet, men der er endnu ikke noget svar på, hvad der er blevet af føreren.

Presse-fotos.dk følger sagen …

En afghansk mand har skubbet en teenagepige ud foran et tog på Nørreport Station. Manden forklarer, at han gjorde det, fordi han ville dræbe hende.