Ferrari til over to millioner konfiskeret efter vanvidskørsel

Østre Landsret har besluttet, at en Ferrari til en værdi af mere end to millioner kroner skal konfiskeres fra en 61-årig mand efter vanvidskørsel

Det måtte siges at være en af de knap så gode dage på kontoret for en 61-årig mand.

Få minutter efter han havde fået registreret sin Ferrari 488 Spider og forsynet den med BI-turbo, så den kunne nå en topfart på 340 kilometer i timen, blev han nemlig stoppet af en færdselsbetjent.

Det skete på Frederikssundsmotorvejen ved Smørum, hvor den 61-årige mand blev målt til mere end 200 kilometer i timen.

Dermed går det ind under reglerne for vanvidskørsel, og mandens Ferrari blev beslaglagt på stedet.

Hændelsen skete lidt efter klokken ni langfredag tilbage i 2021, men siden da har manden kæmpet en indædt kamp først i byretten og siden i landsretten for at få lov at beholde sin Ferrari, der har en værdi af over to millioner kroner.

Kampen har dog vist sig nu at være uden værdi.

Østre Landsret har nemlig besluttet at stadfæste dommen fra Retten i Hillerød og derfor endegyldigt konfiskere den dyre sportsvogn, oplyser Statsadvokaten i København.

‘Manden havde kun haft bilen i cirka en time, da han blev standset,’ lyder det fra statsadvokaten.

Den pågældende Ferrari havde den 61-årige mand leaset ved at have lagt et depositum på 100.000 kroner og efterfølgende hver måned skulle han af med 20.000 kroner. Manden hæfter selv for de mere end to millioner kroner, som bilen kostede, står der i domsbogen.

Ud over nu at have fået konfiskeret bilen er den 61-årige mand også blevet idømt 20 dages betinget fængsel og frakendelse af føreretten i tre år.

En dansk TV-vært og skuespiller deler nu en kæmpe nyhed efter en lang og sej kamp. TV-værten, der blandt andet er kendt fra populære programmer på DR, er nemlig blevet gravid.

Illustrationsfoto