Kaos på parkeringsplads: Flere køretøjer knust under træ

Det er gået helt galt på en københavnsk parkeringsplads, hvor et stort træ er væltet ned i flere personbiler

Regn, rusk og vind har torsdag ramt store dele af landet, og mange mennesker har formentlig bandet og svovlet på vej hjem fra arbejde på cyklen i modvind eller i den korte – men sjaskvåde gåtur ud til bilen på parkeringspladsen.

Det må dog siges at være småting i forhold til, hvad to københavnere torsdag eftermiddag har måtte igennem.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses træet ligge på de to biler

Kort før klokken 15.00 gik alarmen hos Københavns Politi og Hovedstadens Beredskab om et stort, væltet træ tæt på krydset mellem Rosenvængets Allé og Odensegade i København Ø.

Da beredskabskøretøjerne ankom til stedet kunne det konstateres, at det store træ var væltet direkte ned på to personbiler, der holdt på parkeret.

Det store træ har forårsaget store skader på køretøjerne, men der er ikke meldinger om, at nogen personer er kommet til skade.

Det oplyser Presse-fotos.dks udsendtge.

“Der er i hvert fald mindst to biler under træet. Lige nu afventer alle, at der kommer nogle og flytter det,” siger vores udsendte.

På billeder fra stedet kan det ses, at politiet har afspærret et område på parkeringspladsen, mens der gøres klar til at skære træet i stykker og fjerne det fra stedet.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her